Петър МосковКогато искаш да решиш проблем, търсиш причината за възникване

...
Петър МосковКогато искаш да решиш проблем, търсиш причината за възникване
Коментари Харесай

Петър Москов: Отговорни за закриване на въглищните ТЕЦ-ове са всички управляващи от 2019 г. насам, скандалите в НС са цирк

Петър Москов

Когато искаш да решиш проблем, търсиш повода за пораждане на казуса. Причината за закриване на въглищните Топлоелектрическа централа е приемането на безумните цели и периоди на така наречен " Зелена договорка ". Отговорните за това са всички ръководещи от 2019г. до през днешния ден, които не са се противопоставили на това.

Тези ръководещи са: ГЕРБ, Демократична България, Радев и Политическа партия. Вчерашните кавги в Народното събрание по тематиката са просто цирк, тъй като " спорещите " страни не престават да поддържат тези безумни политики.  " Спорът " е кой да бъде разгласен за отговорен откакто си разделят 30те сребърника, дадени им с цел да унищожават енергийната самостоятелност на България.

Изводи:

1. Зелената договорка е знамето на европейската и българска левица.

2.Реализацията на това безумство е в основата на инфлацията и високите цени.

3. Да си десен, не значи да се бършеш с дясната ръка. Означава да се противопоставяш систематично на левичарските политики.

4. Когато казваш, че си десен, а приемаш да изпълняваш задачите на левицата, ти си просто следващия селски шмекер.

5. Когато си виновен за всичко това, само че не заставаш зад дейностите си, а се опитваш да прехвърляш личната си виновност на други, ти си просто мишок.

6. В този Парламент десница няма! Така че оправданията за идеологически разлики са подправени. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР