Петър Москов и Вили Лилков влизат обявиха началото на коалиция

...
Петър Москов и Вили Лилков влизат обявиха началото на коалиция
Коментари Харесай

Коалиция "Синя София" издигна Вили Лилков за кмет на София

Петър Москов и Вили Лилков влизат оповестиха началото на коалиция " Синя София " за идните локални избори на 29 октомври. Това оповестиха на взаимен брифинг в Националния прессклуб на Българска телеграфна агенция ръководителят на КОД и претендента за кмет.

" Влизаме в диалози с десни политически партии, с жители, за основаване на коалиция " Синя София ", с която ще се записваме  за вота през октомври ", сподели Лилков.

Коалиция " Синя София " ще показа цялостна листа за общински съветници, ще има свои претенденти във всички столични изборни региони. Очаква се през септември да бъде показана и управническата стратегия на обединението. 

Вили Лилков получава поддръжка още от Мартин Табаков, Любо Канов, Ирена Тодорова, Иван Сотиров, Росен Елезов, Иван Стамболов.

Кандидатът за кмет на столицата разгласи, че неговите съществени цели ще бъдат свързани с превръщането на София в съвременна европейска столица, повишението на виталния стандарт, развиването на пътищата, нововъведенията, екологията и др. 

Петър Москов изясни, че обединението си слага за цел да завоюва изборите и да си обезпечи мощно посланичество в общинския съвет.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР