Петър Ганев > Нери Терзиев и Петър СтояновСлед толкова хейт през

...
Петър Ганев
> Нери Терзиев и Петър СтояновСлед толкова хейт през
Коментари Харесай

Терзиева: Като нападнахте Петър Стоянов, усетихте ли слюнка по бузите си?

 Петър Ганев > Нери Терзиев и Петър Стоянов
След толкоз хейт през последните дни да попитам " десните ":

- Като нападнахте, усетихте ли слюнка по личните си бузи? Защото в действителност наплюхте себе си. Присмяхте се на личните си пориви за цивилизационен избор, на труда си, на чистата си човешка сила, хвърлена безплатно за демокрацията. Заедно с нашия Президент.

- Вие, " водачите на мнение " в тази мрежа: Като се вайкате за " неправилния " Стоянов, усетихте ли сластната прегръдка на медиите от сивата зона, подготвени постоянно да влязат в конкубинат с вас - вие да им пишете тезиси, те да разгласяват онезиси и по-късно да материализират зад тила ви. В звонк.

- Вие, които се пробвате да умножите по нула президентската институция: Като нападате поради съответната персона " Дондуков " 2, вие в действителност рушите конституционния ред на България. Заради Илия - на боклука и Свети Илия. Но това се връща - тази година ще е за трети път. Късните номинации за Президент са другия метод да се показва пренебрежение. Нека се знае - Господ балансира тези неща - ще сте първите, на които Президентът ще потрябва.

- У нас се отглеждат най-артистичните оплаквачки на Нероден Петко. Шампиони. Честито, скъпи сънародници! (Така споделя неотразимият Живко Желев).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР