Петър, чийто батко е водещият на „Като две капки вода”

...
Петър, чийто батко е водещият на „Като две капки вода”
Коментари Харесай

Пак пипнаха брата на Рачков с наркотици

Петър, чийто батко е водещият на „ Като две капки вода” Димитър Рачков, бе закопчан преди дни в жилището си в бургаския квартал „ Възраждане”

И този път повода е - владеене на синтетична дрога. Ченгетата нахлуха в дома му по авансово подаден им сигнал и откриха опиата в женско яке, писа „ Уикенд “.

Звездата на „ Капките” и „ Господарите” е гневен на брат си освен поради новата му издънка пред управляващите, само че и поради стълкновението си с него в средата на април. Митко научил от свои източници, че Петър отново се е замесил в незаконни схеми и отишъл в Бургас да го вразумява, да го моли да престане да петни семейството. Вместо да се покае, пияният и дрогиран Рачков-младши обаче се изсмял и му споделил да не му се меси в живота.

Разговорът на двамата роднини прераснал в пикантен скандал, който приключил с замяна на яки приятелски крошета. При физическия конфликт повече потърпевш шоуменът. Димитър получил синина и оток под лявото око. На патакламата участвала и майка на братята, която се чудела по какъв начин да ги усмирява. Изплашени от крясъците и шумотевицата съседи пък извикали полиция.

Травмата на комика се оказала огромно тестване за гримьорите на „ Като две капки вода”. Спецовете по макиажа трябвало да употребят огромно количество пудра, с цел да замаскират синките по лицето на водещия за следващото издание на шоуто.

На креативния състав водещият разкрил, че с брат му са си разменили удари. Днес Митко е безапелационен, че е извънредно време Петър да влезе в пандиза и че няма да си мръдне пръста да му оказва помощ

В момента Петър още веднъж е на независимост. Той бе пуснат от ченгетата още същия ден, в който беше закопчан. Пред криминалистите рецидивистът се оправдал, че якето, в което е открита синтетичната дрога, не е негово, а на гостувала му дама.

При претърсването на жилището на Рачков-младши, служителите на реда се натъкнали и на буркан със подозрително прахообразно вещество. „ Това е хранителна добавка на основата на билки, каквито употребява майка ми”, обяснил арестантът. Следователите конфискували буркана и дали наличието му за проучване в столична лаборатория на Министерство на вътрешните работи.

Резултатите от разбора занапред ще покажат дали Петър е споделил истината или се е опитал да преметне полицията. Ако е излъгал, грозят го огромни неприятности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР