Петъкът се очертава слънчев и горещ. Дневните температури ще се

...
Петъкът се очертава слънчев и горещ. Дневните температури ще се
Коментари Харесай

Петъкът се очертава слънчев и горещ

Петъкът се обрисува безоблачен и парещ. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°, в София - 27-28°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб, по високите елементи до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 15°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В събота ще бъде слънчево и топло, с оптимални температури сред 28° и 33°. След обяд и през нощта против неделя над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми.

В неделя в Източна България ще остане слънчево, към и след обяд - горещо, с оптимални температури - към и над 30°. Над Западна и Централна България ще продължи развиването на конвективна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, вероятни са и градушки, съобщи през днешния ден.бг.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР