Петък е последният ден от работната седмица. Обикновено сутрин се

...
Петък е последният ден от работната седмица. Обикновено сутрин се
Коментари Харесай

Каква здравословна закуска да си приготвим в ПЕТЪК

Петък е последният ден от работната седмица. Обикновено заран се разсънваме с усмивка на разположение и нетърпеливо започваме да се оправяме за работа.
В множеството случаи не ни остава задоволително време, в което да се развихрим в кухнята, по тази причина гледаме да похапнем вкусно и на крайник.
Сега вероятно се чудите какво здравословно може да похапне човек на крайник, в случай че не е отделил време, в което да го подготви. Отговорът на този въпрос е в действителност елементарен.

 Страхотна закуска, която може да се подготви за 10 минути Страхотна закуска, която може да се подготви за 10 минути
Пригорвянето на закуска за фамилията постоянно е същинско предизвикателство. Омлети и бъркани яйца, каши - бързо се отегчавате. Непрекъсн...
Не постоянно се постанова да прекарвате дълго време пред печката, с цел да сътворите чудесна вкусотия за ранното утро. Възможно е да похапвате вкусно и здравословно, без даже да се постанова да запретвате високо ръкави.
Предлагаме ви да стартирате деня със сандвич от авокадо и яйце или авокадо и сьомга
Това са нашите две оферти, а вие ще решите дали да бъде яйце или пушена сьомга, според от вкусовите ви желания.
Единственото, което се изисква от вас да извършите, преди да си легнете в четвъртък вечер, е да сварите няколко яйца на котлона. Това е изцяло задоволителна подготовка за петъчната закуска.

 Кои са най-здравословните уикенд закуски? Кои са най-здравословните уикенд закуски?
За да бъде стартът на почивните дни сполучлив, закуската би трябвало да е здравословна и вкусна. В противоположен случай рискувате всичките ви усили...
На идващия ден си направете утринен тоалет и до момента в който преглеждате пресата, слушате утринния блок или сте отворили имейла си, можете небрежно да покриете филия или две пълнозърнест самун с намачкано с вилица авокадо.
Нарежете на кръгчета едно сварено яйце и гарнирайте с няколко маслини. Тази лесна и опростена закуска е необикновено вкусна, потребна и сигурно ще даде на организма ви всичко това, от което той се нуждае.
Забравете за сандвичите по път, закупени от близката лавка. Сложете завършек на кроасаните и мини вафличките, които обичате да похапвате със утринното си кафе.
Пълнозърнестият сандвич с основа авокадо и гарниран с яйце или сьомга е същинска премия за вас в последния ден от седмицата.
Пригответе го още в този момент и няма да съжалявате!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР