Пет строителни компании са подали оферта за участие в обществената

...
Пет строителни компании са подали оферта за участие в обществената
Коментари Харесай

Пет фирми с оферта за мащабен пътен ремонт в Пловдивска област за 7 млн. лева

Пет строителни компании са подали оферта за присъединяване в публичната поръчка за реорганизация на пътя   Съединение – Голям Чардак,чиято планирана стойност е близо 7 млн. лв. без Данък добавена стойност.
Прочетете още
Oт Община Съединение са отворили предложенията на компаниите, като присъединяване са декларирали –„ БСК – Горна Оряховица ”, „ Алтрам ”, „ ЦИД – Атлас ”, консорциум с водещ участник „ Матекс Ъп ” ЕАД и друго обединяване, представлявано от „ Атиум ”. Комисията ще гледа техническите оферти, преди да отвори ценовите предложения.

Пътят, който ще се ремонтира е с дължина от 8,4 км, като е част от общинската транспортна скица на Община Съединение.  Той издигнат преди повече от 50 години, като по-късно по него са осъществявани частични поправки.  Настилката е в незадоволително положение - мощно износена, депланирана и с голям брой дупки, пукнатини и кръпки.

За реконструкцията има план, а финансирането е осигурено  през програмата на Министерство на регионалното развитие за 2023 година.  Предвижда се повсеместен ремонт на пътната част, както и отводнителната система.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР