Пет седмици първокласно кино изживяване очаква зрителите на филмовия канал

...
Пет седмици първокласно кино изживяване очаква зрителите на филмовия канал
Коментари Харесай

„Титаник“, „Джоджо Заека“, „Домът на Gucci“ и още филмови шедьоври превземат „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Пет седмици първокласно кино преживяване чака феновете на филмовия канал KINO NOVA през февруари и март с емблематичната акция „ Треска за Оскари “. Месец преди церемонията по връчването на 96-те награди „ Оскар “, феновете на седмото изкуство ще имат опция да се насладят на специфична селекция от отличени продукции от Американската академия за кино изкуство. Всеки ден от 5 февруари до 10 март в 21:00 ч. ще бъдат излъчени 34 отличени ленти, 5 от които премиерни за България. За край, на 10-и против 11-и март, киноманите ще могат да гледат и раздаването на влиятелните статуетки онлайн единствено по KINO NOVA.

В специфичната селекция от кино шедьоври, които ще станат част от тазгодишното издание на акцията „ Треска за Оскари “, влизат разтърсващата военна драма с Бен Афлек, Кейт Бекинсейл и Джош Хартнет – „ Пърл Харбър “ , брилянтният филм на Куентин Тарантино “Криминале ” , филмовата класика, в която Джулия Робъртс и Ричард Гиър откриват любовта - „ Хубава жена “ . Зрителите ще могат да гледат още музи от шокиращата история на империята зад италианската фешън къща - „ Домът на Gucci “ и американската спортна драма с Мат Деймън и Крисчън Бейл - „ Пълно ускоряване “.

Старт на „ Треска за Оскари “ идващия понеделник (5 февруари) от 21:00 ч. ще даде премиерното за България заглавие „ Джоджо Заека “ , притежател на статуетката в категорията за най-хубав приспособен сюжет. Във вторник (6 февруари) Брендан Фрейзър и Рейчъл Уайз ще разсънят антично зло, заплашващо ориста на човечеството в приключенско фентъзи „ Мумията “ , а в сряда (7 февруари) феновете ще видят емблематичния исторически епос с Мел Гибсън „ Смело сърце “ . Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет ще опишат история за триумфа на любовта в кинематографичния шедьовър „ Титаник “ в четвъртък (8 февруари). В последния работен ден (9 февруари) легендата Франсис Форд Копола показва сагата за семейството Корлеоне в „ Кръстникът “ . През уикенда киноманите ще могат да се насладят на трилъра „ Поверително от Ел Ей “ (10 февруари) и зашеметяващата шпионска лента за Джеймс Бонд „ Смъртта може да изчака “ (11 февруари).

Бляскав завършек на акцията ще постави филмовото събитие на годината – церемонията по връчването на 96-те награди „ Оскар “, която ще се излъчва непосредствено по KINO NOVA в нощта на 10-и против 11-и март. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро, а до тогава феновете могат да гледат всички звездни кино ленти в акцията " Треска за Оскари " - всяка вечер от 21:00 ч. единствено по KINO NOVA. 

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във  на KINO NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР