Пет са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалите

...
Пет са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалите
Коментари Харесай

Отоплителна печка и необезопасен комин предизвикаха пожари във Варненско

Пет са записаните пожари с директни материални вреди през миналите две денонощия, оповестяват от полицията.

В неделя, към 02:20 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на ул. «Марин Дринов» във Варна. Няма потърпевши хора. Причина за случая е зародило късо съединяване в пулт за ръководство на печка с пелети. Унищожени са печка с пелети, опушени са 10 кв. м стени.

Около 03:20 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на ул. «Любен Каравелов» в Провадия. Няма потърпевши хора. Причина за случая е зародило късо съединяване. Унищожени са тв приемник и секция, опушени са 30 кв. м стени.

Малко преди 14 ч. е постъпил сигнал за пожар в л.а. «Рено», намиращ се в гр. Варна, на бул. «Княз Борис I». Няма потърпевши хора. Причина за случая е зародила техническа нередовност. Унищожен е моторът на автомобила.

На 31 януари, към 08:40 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Каменар. Няма потърпевши хора. Причина за случая е немарливост при боравене с открит огън – необезопасен комин. Унищожени са мебели, опушени са 50 кв. м стени.

В неделя е постъпил сигнал и за пожар, горял в ПВЦ контейнери, намиращи се в гр. Варна. Няма потърпевши хора. Унищожени са три контейнера.

14 са записаните пожари без директни материални вреди през миналото денонощие – в сухи треви и шубраци, в боклуци, в стърнище, в комини, в изоставена сграда;

7 са записаните случаи на оказана техническа помощ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР