Пет от най-красивите модели на “X Model Group” в Северозападна

...
Пет от най-красивите модели на “X Model Group” в Северозападна
Коментари Харесай

Пет красавици от Северозапада влизат в битка за „Мис България 2017”

Пет от най-красивите модели на “X Model Group” в Северозападна България се пускат в борбата за короната на „ Мис България 2017 “ довечера, заяви шефът на хитовата организация Ивайло Йосифов.
Лора Асенова от Бяла Слатина, която е притежател на купата „ Мис Северозападна България 2017 “ е една от претендентките. Красавицата има зад тила си няколко влиятелни награди от състезания за хубост. Един от последните, в които тя участваше бе “Супер модел на Вселената 2017”, откакто завоюва Българския край на влиятелния международен конкурс.
Магдалена Коларова от атомната столица Козлодуй е другата претендентка за най-красива българка на 2017 година. Брюнетката е от дете на стилния подиум.
Третата хубавица от Северозапада, която отива на състезанието е Мирела Цветанова. Тя пък бе определена за „ Мис Монтана 2017”. Четвъртата е Десислава Георгиева, която е първата подгласничка на тазгодишната „ Мис Видин”, а „ Мис Видин 2017” - Милена Петрова пък ще мери хубост на международен конкурс. И петата моделка от нашия край, която ще вземе присъединяване в влиятелния конкурс „ Мис България 2017” е Емилия Иванова, която единствено преди броени дни стана „ Мис Враца”.
Най-красивата българка за 2017-та година, ще бъде определена на блестяща гала на 28-мото издание на най-престижния конкурс за хубост у нас „ Мис България”. Победителките ще показват страната ни на „ Miss Planet”, „ Miss Globe” и „ Miss Bikini International”. Финалът на състезанието ще се организира на 18-ти ноември, от 20 часа, в зала „ Рейнбоу Плаза” в столицата. Надпреварата за най-красивата Българка ще се организира в четири тура. Атрактивен флашмоб с препратки към обществената идея на състезанието, с настоящата сбирка на бутик “Резерве”, тур по бански костюми, особено основани за конкуренцията от „ Делфина “, тур с сбирка публични тоалети на Стоян Радичев, полуфинал и край.
След извършените районни състезания от веригата „ Мис България” в 25 дребни и огромни градове в цялата страна до финала доближиха общо 20 претендентки.
По правилник в „ Мис България” могат да вземат участие неомъжени българки на възраст сред 17 – 25 години. Според стилните експерти всяка от тях би трябвало да имат хубост, гений, харизматичност, театрално държание, необятна обща просвета и редица добродетели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР