Пет мобилни телефона в корпуса на затвора в Пазарджик, 3

...
Пет мобилни телефона в корпуса на затвора в Пазарджик, 3
Коментари Харесай

Внезапен тараш в пазарджишкия затвор откри куп идиотии

Пет мобилни телефона в корпуса на пандиза в Пазарджик, 3 телефона в двете общежития към него, зарядни устройства, СИМ и мемори карти, както и други самоделно направени устройства, откриха през днешния ден проверяващи от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ /ГДИН/. Това оповестиха от Министерство на правораздаването.


Неразрешените движимости бяха открити и конфискувани по време на така наречен образователна паника, оповестена от ГДИН, за надзорно-охранителния състав на затвора-Пазарджик и затворническите общежития „ Средна гора “ и „ Пазарджик “.

Проверката включваше още претършуване на всички спални и сервизни пространства, стационара, работните цехове и обиск на лишените от независимост.


Мероприятия за цялостната организация на работа, спазването на постановените режим, ред и дисциплинираност, както и инспекция за съществуването на непозволени предмети и средства не престават във всички места за отнемане от независимост.

В Пазарджик през днешния ден отрасловият заместник-министър проф. Николай Проданов инспектира и строително-ремонтните действия в корпуса на пандиза. Очаква са до края на годината ремонтът да е изцяло завършил. На територията на пандиза към този момент действа съвременен арест, който изцяло дава отговор на европейските условия и стандарти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР