Пещерски полицаи откриха наркотици, незаконно притежавано оръжие и старинни предмети

...
Пещерски полицаи откриха наркотици, незаконно притежавано оръжие и старинни предмети
Коментари Харесай

Откриха дрога, оръжие и антики във вила в Цигов чарк

Пещерски служители на реда откриха опиати, нелегално притежавано оръжие и старинни предмети във вила. Вчера екипи на полицейското ръководство в Пещера направили инспекция на вила, намираща се в курортния комплекс „ Цигов чарк “. Тя била населявана от 37-годишен престъпно проявен гражданин на Пазарджик.

Вътре в особено приспособен тайник органите на реда разкрили нелегално притежавана ловна гладкоцевна пушка 12-ти диаметър, 47 патрона за нея и пневматична пушка модифицирана за пукотевица с бойни патрони. Освен това криминалистите намерили полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и дребна опаковка с таблетки, които реагирали позитивно на амфетамин.

Открит е и плик със зелена суха листна маса от глави и съцветия, които се оказали марихуана. В полиетиленов пакет жителят на вилата съхранявал и 16 броя старинни предмети – монети, пафти и бижута, които имали белезите на културно исторически полезности. Намерените оръжие, муниции, наркотични субстанции и старинни предмети са конфискувани. Спрямо пазарджиклията са формирани три бързи производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР