Пернишкият прокурор Бисер Михайлов заяви в съдебната зала, че никога

...
Пернишкият прокурор Бисер Михайлов заяви в съдебната зала, че никога
Коментари Харесай

Съдът пусна Бисер Михайлов уверява, че не е опасен

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов съобщи в правосъдната зала, че в никакъв случай през живота си не е удрял жена си. Софийският градски съд (СГС) гледа мярката му за неотклонение, откакто беше арестуван след сигнал, че е пребил брачната половинка си, заяви Българска национална телевизия.

Когато тълпата влезе в правосъдната зала, правото излиза от нея, сподели Михайлов пред съда, като означи, че от 28 години работи в прокуратурата.

" Никога не съм бил рисков. Никога не е имало тежки кавги, трагични, сред нас. Жена ми е в тежко прочувствено положение поради синът ни. Никога не съм я удрял ", увери той и дефинира като смехотворно обвиняването, че е нанесъл побой над брачната половинка си в изискванията на домашно принуждение.

Според отбраната на Бисер Михайлов жена му не е жертва, не е била удряна или бутана съзнателно и не е губила схващане. Неверен сигнал бил подаден несъзнателно е подаден от 15-годишната им щерка им. Защитата показа пред съда като доказателство декларация от Биляна Михайлова.

В последна сметка съдът реши да не налага  мярка за неотклонение на пернишкия прокурор с претекст, че на този стадий от следствието не може да се откри изрично, че Михайлов е причинител на побой над брачната половинка си. Дъщеря им Боряна Михайлова е подала сигнала, само че не била свидетел на побоя. В свидетелствата си тя споделя едниствено, че чула скандал и е заварила майка си да лежи на пода.

Според съда е противоречив въпросът дали брачната половинка на прокурора е губила схващане. Според СГС показанията на Боряна Михайлова за това са спорни и не съответстват с думите на майка й.

Друга свидетелка твърди, че е имало фамилен скандал, само че Михайлова била по-агресивната в разногласието. Самата Биляна Михайлова също декларирала, че тя е инициирала разногласието. Съдът позволява, че Бисер Михайлов може да е блъснал брачната половинка си в миг на самоотбрана.

Адвокатът на Бисер Михайлов разяснява пред публицисти, че обвиняването против прокурора е медиен звук. Той акцентира, че не трябва родителите на Васил Михайлов да търпят последици поради действията на пълнолетния си наследник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР