Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска прие в кабинета

...
Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска прие в кабинета
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска прие в кабинета си президента на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов

Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска одобри в кабинета си президента на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов и разискаха значими тематики, касаещи работодателите и хората. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . По-късно Церовска откри и двудневния Национален конфедеративен съвет, който се организира в Руския клуб. „ Добре пристигнали в нашия град, щастлива съм, че имам опцията да изкажа своето почитание към всички вас на този висок конгрес, чиито хазаин е нашият град “, приветства кметът участниците. „ За мен персонално е значимо да има извънредно добра връзка, непрекъснат разговор сред всички институции: страна, община работодатели и хората, които вършат България такава, каквато е. За мен е доста значимо конфедерация „ Подкрепа “ да има своето действително присъединяване, да се чува нейния глас и да се усещат по-добре тези, които построяват нашата страна. Желая ви в действителност да работите по тази причина, за което вие самите сте призвани, с цел да има по-добра и по-силна стопанска система “, сподели още Вяра Церовска.
Президентът на синдикалната организация Димитър Манолов не скри че Конфедерацията на труда „ Подкрепа “ сътрудничи с Община Перник по един от най-хубавите способи. „ Както всички знаем, локалната власт е най-близо до хората. Тя е първата, до която стигат всички проблеми. Тя го отнася за всичко, което се случва на всички места, отговорна е даже, че вали дъжд или сняг “, сподели Манолов. Той съобщи, че организацията ще продължи да бъде предан сътрудник на локалната власт в Перник. „ Защото ние по този начин си представяме модела на развиване на едно общество, на една страна, на хората “, акцентира Манолов.
„ За първи път откогато съществува „ Подкрепа “ се организира конфедеративен съвет в Перник “, съобщи ръководителят на локалния профсъюз Любомир Жотев и пожела сполучлив конгрес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР