Пермсак се сприятели със Сувит преди един месец в завод

...
Пермсак се сприятели със Сувит преди един месец в завод
Коментари Харесай

Бригадир отряза пениса на работник, който се опитал да изнасили жена му

Пермсак се сприятели със Сувит преди един месец в цех за монтаж на рейсове в Тайланд. В един от работните дни те боядисвали дружно рейс, говорили си и станали другари. Затова Пермсак без съмнение предложил на Сувит краткотрайно да се реалокира в неговия дом, до момента в който не реши казуса си с жилището, оповестява Mirror.

 Фото © MyDream Jones

В деня на нещастието мъжете пиели в компанията на различен другар, след което Пермсак и приятелят му отишли да ревизират някаква доставка, а в това време 39-годишният Сувит останал в къщата със брачната половинка на Пермсак, която спяла.

 Фото © MyDream Jones

Когато Пермсак се върнал вкъщи, той видял жена му да тича от къщата изплашена, а Сувит излизал от нейната спалня. Тогава мъжът в гняв нападнал новия си другар, свалил го на пода и отрязал половия му орган. Когато гневът приключил, Пермсак изпратил жертвата си в болничното заведение.

 Фото © MyDream Jones

По-късно брачната половинка на бригадира му споделила, че Сувит бил пийнал и единствено съумял да допре ръката й, след което тя незабавно избягала. Полицията изиска от мъжа да покаже къде е хвърлил отрязания пенис, само че той не могъл го откри. Очевидно половият орган бил изяден от бездомни кучета.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР