Периодът, когато войнствената планета Марс се движи не по своята

...
Периодът, когато войнствената планета Марс се движи не по своята
Коментари Харесай

Как ретроградният курс на Марс влияе на зодиите

Периодът, когато войнствената планета Марс се движи не по своята орбита, а в противоположна посока - ретроградна - се характеризира с огромни проблеми в разнообразни сфери на живота.
Ето какви скъпи препоръки и насоки ни дават астролозите за всяка зодия:
Овенът се нуждае от постоянна физическа интензивност. Неговата единствената цел е да си легне допустимо най-скоро, а на идващия ден да отидете на работата. Застоялата сила би трябвало да се разпръсне! В противоположен случай няма да има триумф. Също по този начин е значимо да се оправя с персонални проблеми и чак тогава да се задълбочавате в делата на другите.
Телецът би трябвало да бъде по-внимателен към здравето си: хроничните болести могат да се влошат или депресията да бъде отключена. В този случай, е по-добре и да се потърси помощ от експерт. В противоположен случай, зараждащият проблем ще унищожат далечните проекти.
За Близнаците е значимо да изградят съответен разговор с родственици и другари. Ретроградният Марс неприятно скапва връзките и по тази причина цялата сила би трябвало да бъде отделена за разрешаване на спорове. Не се опасявайте от нова обич.
 Какво ни чака при назадничав Марс? Какво ни чака при назадничав Марс?
На всеки 22 месеца Марс " обръща " посоката на придвижването си и се намира в ретроградна фаза за към 80 дни. Тази година ретроградният пе...
Раците са в интервала на назадничав Марс. Те са раздрали нервите, решавайки проблемите си на работното място. Нещо обаче, като че ли им пречи да трансформират професионалните си действия. Сега има късмет да оценят обстановката и да се сбогуват с хората, които скапват живота им.
Време е зодия Лъв да насочи вниманието си към тези предмети, които са в действителност забавни за него. Ако при започване на есента са обременени със отговорности, на които е невероятно да се откаже, в този момент, както се споделя, животът е в ръцете им.
Дева , сред Марс назадничав на всички места чака незначителни проблеми. Такива са в работата, здравето, даже по отношение на къщата. Не забравяйте за значими документи. Сега, когато всички компликации са отминали, може да организирате заслужена отмора.
Още: " "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР