Перфектните и влюбени (поне по снимките) съпрузи - Светлана Гущерова

...
Перфектните и влюбени (поне по снимките) съпрузи - Светлана Гущерова
Коментари Харесай

Светле, кажи честно?! Ето я истинската причина Светлана Гущерова да не спи в едно легло с Християн!

Перфектните и влюбени (поне по снимките) съпрузи - Светлана Гущерова и Християн Гущеров не разделят обща спалня. Това стана ясно преди броени дни като се разбра, че всеки от двамата си има обособени " палати " и се отдръпва там незабавно след брачната консумация - когато и колкото я има.

Идеята за персоналните палати обаче не е конфискувана от книгите за френските крале. Причината се оказа повече от прозаична и даже не е за поверие. Не, концепцията не е била на Гущеров и не е правилно, че той е дебеличък и кльощавата Светлана ще му пречи да се разполага комфортно в леглото. Не!

Истината е меко казано смешна, че и нелепа, а точно - русокоската, която от тунинг и интервенции към този момент мяза на надуваема кукла, се ужасявала от типа си заран. За да не изплаши и мъжа си, който чевръсто да хукне по непознато, Гущерова го измолила да спи настрана.

" Светлана е смут, що се касае до суетата. То правилно, че всяка жена е суетна, само че при нея граничи с патология. Тя безусловно не може да се гледа в огледалото заран. Смята, че е грозна, бозава, " умита ", с торбички под очите и неприятен мирис. Затова и си навива часовника и стартира да се оправя доста, преди Християн да се разсъни, че да я види още веднъж " блестяща ", издадоха близки до семейството източници.

Колкото до вечерите, там проблем нямало, тъй като Светлето упорствала, че обича да го прави на мрачно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР