Пенсионирани войници от специалните части на Обединеното кралство са се

...
Пенсионирани войници от специалните части на Обединеното кралство са се
Коментари Харесай

”Дейли мирър”: Британски ветерани от спецслужбите се бият за Украйна

Пенсионирани бойци от специфичните елементи на Обединеното кралство са се присъединили непринудено в задачи надълбоко в Украйна, с цел да поддържат защитата на страната.

Бившите парашутисти, на възраст сред 40 и 60 години, са имали срещи, с цел да обсъдят рисковата задача за поддръжка на украинците в борба.

Сред тези ветерани има високо подготвени снайперисти и специалисти в потреблението на зенитни и противотанкови ракети. Снайперистите също ще оказват помощ за унищожаването на съветските предни въздушни наблюдаващи и специфични елементи, които насочват въздушни удари против войски и цивилни.

Смята се, че интервенцията не се заплаща от английското държавно управление, а ще бъде финансирана от страна в Европа, която към момента не е посочена, посредством частна военна компания.

Планът е метод за военна поддръжка на Украйна, само че без публично изпращане на служещи войски в борба против силите на Владимир Путин. Повече от дузина от ветераните към този момент са пристигнали в Украйна и още десетина ще пътуват до там тази седмица, добавя " Нюз. бг ".

Те имат богат военен опит от Ирак, Афганистан и други горещи точки на планетата.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски към този момент насочи апел към света за оръжие и доброволци против съветската експанзия.

И ние знаем, че Путин изпитва огромно почитание към SAS, обобщава пред " Дейли мирър " английски пенсионер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР