Пенсиониран църковен пастор в САЩ, който водил погребението на отвлечено

...
Пенсиониран църковен пастор в САЩ, който водил погребението на отвлечено
Коментари Харесай

Обвиниха пастор за убийство на дете от 1975г.

Пенсиониран църковен свещеник в Съединени американски щати, който водил погребението на отвлечено осемгодишно момиченце, беше упрекнат в нейното ликвидиране, написа Би Би Си.
Прочетете още
Гретхен Харингтън изчезна в предградието на Филаделфия Марпъл Тауншип сутринта на 15 август 1975 година, до момента в който посещаваше летен древен лагер.

По-рано тази година анонимна жена сподели на проверяващите, че има вяра, че бащата на най-хубавата й другарка е виновникът.

83-годишният Дейвид Зандстра към този момент е упрекнат в ликвидиране и похищение на малолетно лице.

„ Това е най-лошият призрачен сън на всеки родител. Той умъртви това оскъдно осемгодишно момиче, което познаваше и което му се довери. И по-късно се държеше като фамилен другар, освен по време на погребението, само че и интервала по-късно. “

Интересът към случая бе възроден частично от книгата, оповестена предходната година, наречена „ Трагедията на Гретхен Харингтън: Отвличане, ликвидиране и изгубена непорочност в предградията на Филаделфия “ на Марпъл.

През 1975 година Зандстра е свещеник в християнската реформистка черква „ Тринити “. Библейски лагери се организираха в неговите пространства всяка заран и по-късно той транспортираше децата до втора черква.

Но Гретхен по този начин и не се появи в Реформираната презвитерианска черква и самият Зандстра заяви за нейното изгубване на полицията същата заран.

Останките и са открити в близка гориста околност съвсем два месеца след изгубването.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР