Пенсиониран шофьор на такси от Ориндж Каунти реши да разкрие

...
Пенсиониран шофьор на такси от Ориндж Каунти реши да разкрие
Коментари Харесай

ММА легендата Тито Ортиз правил див секс на задната седалка в такси

Пенсиониран водач на такси от Ориндж Каунти реши да разкрие забавна преживелица от предишното, която включва някогашният първенец на UFC Тито Ортиз. 46-годишния американец е легенда в ММА, а преди няколко месеца влезе в политиката.

Тито съумя да запише връх 21–12–1 в ММА и към днешна дата е в серия от 3 следващи победи. За последно той победи Алберто Дел Рио в края на 2019 година. Ето каква е историята, която споделя някогашният таксиджия в обществените мрежи за дивия секс, който правил Ортиз в автомобила му:

“Първите въпроси, които ме питат са дали съм возил известни персони и дали са правили секс в таксито. Отговорът е “да” и ще ви опиша история, която включва и двете. Не проследявам доста ММА, само че познах Тито Ортиз, когато се качи в моето такси. Най-вече, тъй като живее в Хънтингтън Бийч и му се носеше славата, че дава огромни бакшиши.

The Tito Ortiz taxi story
— Borrachinha Depot (@FullContactMTWF) Той се качи с луксозна русокоска в нищожна бяла рокля, която имаше великански подправени цици. Отиваха на хотел в Холивуд. От Хънтингтън до Холивуд излиза скъпо, тъй като пътувахме над час и половина в трафика. Тръгнахме и още преди да се кача на автомагистралата започнаха да се чукат. Да си водач на такси е странна работа. Цял ден си измежду хора, само че си уединен и не те зачитат за човек. Гледат на теб като на плебей. Винаги съм се чудил на хората, които не се срамиха да приказват персонални неща и да вършат секс в таксито. Понякога хората питаха дали може да вършат секс, а различен път го правеха без да питат. Тито Ортиз беше благ и учтив, когато влезе и ми сподели дестинацията, само че не попита дали може да се чука. Фалшивите русокоски даже не са мой вид, само че тази жена беше красива.

Предполагам, че щях да свърша за 5 секунди, в случай че бях на негово място. Тито обаче чука близо 90 минути. Никога преди не съм виждал такава устойчивост. Казах им, че сме покрай хотела, а той го извади и двамата се облякоха. Ортиз даже не съумя да свърши. Накрая ми подаде 300 $ и слязоха от таксито. Не ми се наложи да шетам сперма, тъй като не беше приключил. Тито Ортиз е страховит.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР