Пенсиониран детектив и адвокат по наказателно право се заемат със

...
Пенсиониран детектив и адвокат по наказателно право се заемат със
Коментари Харесай

ID Xtra търси справедливост с премиерната си поредица „Спорни убийства“

Пенсиониран детектив и юрист по наказателно право се заемат със противоречиви случаи на убийства в търсенето на правораздаване от 5-и октомври

В наказателните каузи законът повелява, че виновността на обвинения би трябвало да се потвърди отвън всякакво основателно подозрение - само че дали присъдите постоянно са толкоз безпогрешни? Новата поредност на ID Xtra преразглежда престъпни случаи, с цел да се увери в справедливостта на наложените присъди. Премиерната поредицата „ Спорни убийства " ще търси правораздаване от 5-и октомври, в 21:10 часа по ID Xtra.

В тази същинска престъпна поредност пенсионираният детектив от отдел „ Убийства " Крис Андерсън и юристът по наказателно право Мелиса Левкович се заемат със противоречиви случаи на убийства и преразглеждат доказателствата. Двамата работят дружно и употребяват дългогодишния си опит в наказателните каузи, с цел да съветват обезверените фамилии на наказаните дали е време да апелират, или да одобряват присъдата един път вечно.

В премиерния епизод на поредицата Крис Андерсън и Мелиса Левкович проверяват случая на обвинявания в ликвидиране Ерик Уестървелт. Дали в действителност той е причинителя на това тежко закононарушение? Експертите преразглеждат всички доказателства, с цел да се уверят, че верният човек е зад решетките.

Случаите на незаслужено наказани надалеч не са малко. Дали най-после ще спечелва правдата? Станете част от следствията на едни от най-съмнителните случаи със „ Спорни убийства " от 5-и октомври по ID Xtra.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР