Пенсионерка на 92 години уби сина си, защото възнамерявал да

...
Пенсионерка на 92 години уби сина си, защото възнамерявал да
Коментари Харесай

Жена уби 72-годишния си син, искал да я прати в старчески дом

Пенсионерка на 92 години умъртви сина си, тъй като възнамерявал да я прати в старешки дом, съобщи Би Би Си, базирайки се на данни от полицията.

Американката Ана Мей Блесинг, която е упрекната за убийството, знаела от дни за проектите на 72-годишния си наследник. Мотивите му били, че с нея към този момент било „ доста мъчно да се живее ”.

„ Ти ми лиши живота. Затова в този момент аз лишавам твоя ”, споделила тя, до момента в който била извеждана от вкъщи си в Аризона, който споделяла със сина си и неговата другарка, съобщи NOVA.



Възрастната дама скрила две огнестрелни оръжия в халата си и отишла в спалнята на сина си. Докато спорили, тя извадила револвер, платен през 70-те, и стреляла. Уцелила го във врата и в челюстта и той умрял от раните си. След това Ана насочила оръжието против 57-годишната му интимна другарка, която съумяла да го изтръгне от ръцете й и го хвърлила в ъгъла на стаята. После повикала полицията.

След закононарушението нападателната майка споделила, че е желала да се самоубие.

Срещу нея са повдигнати обвинявания в ликвидиране „ първа степен ”, нахлуване. Постановена й е гаранция в размер на половин милион $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР