Пенсионер и неговият любовник замислиха заговор да убият жена му

...
Пенсионер и неговият любовник замислиха заговор да убият жена му
Коментари Харесай

Двойка в „забранена любовна афера“ нареди на наемни убийци да убият жена му в магазин за хранителни стоки“

Пенсионер и неговият ухажор замислиха скрит план да убият жена му преди повече от 40 години, откакто започнаха „ неразрешена “ спекулация, съдът е чул.

Алън Морган, на 73, и втората му брачна половинка, Маргарет, на 75, са имали " буйна, само че неразрешена и прелюбодеяща любовна спекулация ", преди да платят за убийството на брачната половинка му Карол, се твърди.

Тялото на Карол е открито в склада на техния магазин за хранителни артикули Morgan’s Food Fare, оповестиха от Лутънския съд. 36-годишният мъж е бил атакуван с " секира или тежък нож или мачете ", тъй като Алън и Морган желали да бъдат дружно, чуха правосъдните заседатели. Убиецът " в никакъв случай не е разпознат " и никой в никакъв случай не е бил изправен пред правораздаването за " бруталното нахлуване ".

Прокурорът Pavlos Panayi KC сподели, че Алън и Маргарет са почнали своята спекулация повече от година преди убийството на Карол на 13 август 1981 година Твърди се, че Алън е правил доставки на хранителни артикули в сплотената общественост на Линслейд, Лейтън Бъзард, и би посещавала Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР