Пелоси успя да си направи име на женска политическа икона.

...
Пелоси успя да си направи име на женска политическа икона.
Коментари Харесай

Елена Поп.: Нанси Пелоси е женска политическа икона

Пелоси съумя да си направи име на женска политическа икона. Тя е дамата политик, в най-символичния смисъл, и в действителност тя отива при различен политик жена. Другото е, че тя в никакъв случай няма да сведе глава пред закани, които идват от китайското комунистическо управление. Това сподели по Нова Нюз Елена Поптодорова по отношение на визитата на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси в Тайван. „ Това за нея е разумна стъпка”, счита някогашният дипломат на България в Съединени американски щати.

По думите й с изключение на физическото й стъпване на острова, Пелоси не е направила нищо погрешно. „ Тя никога на пресече доста фината линия на разделяне на политиката, а точно - една страна-две системи”, сподели още Поптодорова.

По отношение на договорката с Ф-16, тя посочи: „ Само 8 самолета не стигат. Трябват 16. В бюджета има заложени пари. Едно от първите планове на служебния министър е повдигане с 2% на отделените пари за боен бюджет на България, което значи, че и служебното държавно управление ще върви по същата пътека. Тя е една. След като до момента е имало за пенсии и има милиард и половина, както чухме, запас в бюджета, във всички случаи при едно рационално систематизиране на средствата ще може да се стартира тази втора част от обезпечаването на нашите ВВС”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР