PC - Real Pain Challenge е проект, който ще се ...

PC - Real Pain Challenge е проект, който ще се

PC - Real Pain Challenge показва бъдещи ММА шампиони

PC - Real Pain Challenge е план, който ще се организира на 31.03.2022г. в Ботевград. Събитието е само по рода си в България по две съществени аргументи - техническата част на мероприятието и концепцията, ориентирана към създаване и промотиране на младите гении в спорта ММА. В процеса на сериозната подготовка уредниците споделиха: “Това са бъдещи шампиони, които ще показват страната ни на огромните интернационалните конгреси.

Идеята на ивента е всеки състезател да получи нужното внимание и професионално отношение, с цел да бъде оптимално подтикван в своята подготовка. Целта ни е да покажем на челен проект бойците с действителни умения и капацитет в България! Също по този начин ще поканим състезатели от всички клубове в България, без значение от тяхната принадлежност! Организацията и провеждането безспорно ще бъдат на международно равнище.

Втората причина е обществената. Ивента ще премине под надпис "НЕ на насилието по улиците! " и ще има благотворителна цел. Тя ще бъде ориентирана към по-малките общини и подрастващото потомство там. За тази цел гала-вечерта ще се организира в Арена Ботевград. Заедно с ивента ще има и музикален концерт, като задачата е да съберем оптимален брой фенове, които да създадем съпричастни с нашата идея.

Част от приходите ще отидат за щедрост, като точно нея ще насочим към подрастващото потомство там. Нашата концепция е взаимно с Община Ботевград, да изпратим професионални психолози, които да водят семинари в учебните заведения.

Темите ще бъдат: Вредното въздействието на алкохола и опиатите, както и насилието в учебно заведение и отвън него. Тази самодейност цели да усъвършенства обществените усещания на подрастващите и да ги насочва към верните решения, които до огромна степен ще дефинират и тяхното бъдеще!

Помогнете ни да създадем това събитие действителност и станете част от нашата идея!”
създател: СЛАВА
...

Източник: slava.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg