Пазим живота!“. Под това мото ще премине традиционната кампания от

...
Пазим живота!“. Под това мото ще премине традиционната кампания от
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за деца в „Софиямед“ под мотото „Пазим живота!“

„ Пазим живота! “. Под това мото ще премине обичайна акция от безвъзмездни прегледи за деца и възпитаници, която медицински комплекс „ Софиямед “ провежда всяка година по случай старта на новата образователна година. Всяко дете, минало през безвъзмезден обзор, ще получи дарове, а измежду тях и един по-специален – светлоoтразително мече с логото на медицинския комплекс и просветителна листовка за безвредно придвижване на пътя.

„ Освен здравна профилактика, в медицински комплекс „ Софиямед “ реализираме и лекуване на деца от 0 до 18 година в доболничната и болнична помощ. Тази година с изключение на безвъзмезден профилактичен обзор и доста дарове от нашите сътрудници, с които осъществяваме акцията „ Бъдете здрави “ повече от 10 години,  взехме решение да подарим на децата и дребен подарък с обръщение. Както родителите и ние – лекарите, пазим живота на децата, по този начин дано и водачите да бъдат деликатни и да им дават преимущество на пътя. Затова се надяваме да спомогне светлоотразителният ни подарък – мече, комфортно за окачане на детската или ученическа раница, или на дрехата, което с изключение на занимателен е и нужен аксесоар и знак, съдействуващ за отличаването на детето при секване на пътя. Нещо извънредно значимо, изключително в навечерието на есенния сезон, който е придружен от понижена видимост за водачите на МПС-та. Всяко дете ще получи и просветителни дипляни и брошури за безвредно придвижване на пътя, обезпечени от Съвета по сигурност на придвижването на децата в София към Столична община “, разяснява екипът на медицински комплекс „ Софиямед “.

Тази година в безплатната акция на „ Софиямед “ ще преглеждат експерти по обща педиатрия в ДКЦ „ Софиямед “ – Люлин и по детска ортопедия, ушно-носно-гърлени заболявания и обща педиатрия и неонатология в ДКЦ „ Софиямед “ БЛОК 1, по авансово разгласен график. Прегледите с акцент върху профилактиката на децата в предучилищна и учебна възраст ще се проведат с авансово записване на тел. 02 4650 000 – за БЛОК 1, и 02 4650 003 – за Люлин, или през платформата

Повече информация за акцията „ Бъдете здрави “ вижте. 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР