Пази обаче като очите си двулитровката с червено домашно вино,

...
Пази обаче като очите си двулитровката с червено домашно вино,
Коментари Харесай

Шокиращо видео: Ексцентрик изправи косите на десетки, виси пиян от движещ се влак

Пази обаче като очите си двулитровката с алено домашно вино, която бе изпразнена съвсем докрай и може би бе причина за неговия ексхибиционизъм

Пиян мъж изправи косите на всички в движещ се трен. Солидно почерпеният ексцентрик се провеси рисково от вратата на последния вагон и правеше странни пируети, даже се пускаше с една ръка. Клипът изпрати четец на Флагман.бг, който твърди, че това е железницата сред София и гара Септември.

От видеото се вижда, че влакът се движи относително постепенно - с към 50-60 км/ч, само че сигурно, в случай че беше паднал, смуглият пасажер щеше да е със съществени контузии, най-малко. 

Пътниците от вагоните са излезли и му крещят да се качи назад, а сред тях поражда и спор дали да пернат неочакваната спирачкана влака, защото сигурно провесеният като шимпанзе човек щеше да изгуби баланс, да се изплъзне и да се пребие върху чакъла. 

За благополучие действителната екшън сцена приключва наред, откакто влакът стопира на следващата гара. Тогава забавляващият се подпийнал мъж слиза на перона, държейки в едната си ръка и пазейки като очите си двулитровката с алено домашно вино, която бе изпразнена съвсем докрай и може би бе причина за неговия ексхибиционизъм.

Гледайте видеото: 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР