Пазаруването е неотменима част от ежедневието ни. Но понякога то

...
Пазаруването е неотменима част от ежедневието ни. Но понякога то
Коментари Харесай

5 знака, че си пристрастена към пазаруването

Пазаруването е неотменима част от всекидневието ни. Но от време на време то се трансформира в пристрастеност , фикс идея да се купуват непрестанно ненужни движимости. Затова за извършването на покупки към този момент се заприказва като за болест, взаимозависимост, която получи и клинично име – ониомания. Вижте в канала във vbox7:

Имаш облекла в дрешника, които са към момента с етикета

Нямаме поради дреха, която някой ти е подарил, а ти не харесваш. Това са тези облекла, който ти сама си купила, само че си не запомнила въобще, че ги имаш.
 облекла iStock/Getty Images
Всеки Мол е като твой дом

Освен да посещаваш магазините, ти се храниш там, организираш работни и другарски срещи, вървиш на фитнес и така нататък Молът трансформира в твой „ втори дом “, само че не забравяй, че нищо там не е гратис.
 извършване на покупки iStock/Getty Images
Често си купуваш неща, от които нямаш потребност

Случва ли ти се да си купиш нещо, без причина? Ако отговорът е „ да “, то ти в действителност си шопинг маниачка.

Съжалението след покупка не те стопира

Всеки обича пониженията или положителните покупко-продажби и евентуално всеки може да се отпусне да си купи малко повече от плануваните неща. Разбира се, напълно обикновено е по-късно да съжаляваме за някои решения. Но при хората, които са пристрастени към извършването на покупки, това възприятие за виновност изчезва безусловно при идващото понижение.
 извършване на покупки iStock/Getty Images
Нямаш въодушевление в дните, когато не пазаруваш

Вярвате или не, за пристрастените към извършването на покупки ден без да си купят някоя нова дреха или обувки, може в действителност да бъде печален. Затова тези които физически не могат да отидат до обичания си магазин и да напазаруват, пълнят кошницата си онлайн.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР