Пазарджишката волейболна легенда Васил Кънов под чието ръководство през 1992

...
Пазарджишката волейболна легенда Васил Кънов под чието ръководство през 1992
Коментари Харесай

Легендата Васко Кънов: Хебър е с едни гърди пред Нафтата

Пазарджишката волейболна легенда Васил Кънов под чието управление през 1992 година тогавашният Анди(Пз) печели бронзовите медали в шампионата за националната купа показа пред " Пазарджишка Марица " упованията си за днешния край сред Хебър и Нефтохимик.

Бих споделил, че възможностите преди всеки край са 50:50, само че в тази ситуация има нюанси, които дават леко преимущество на нашия тим.

Първо, Нафтата въпреки и настоящ първенец, не е оня безапелационен водач, който мачкаше като валяк съперниците през последните няколко години.

Те отслабнаха много и това проличава от класирането им в шампионата. Действотелно в Бургас взеха ограничения с привличането на нашия Учиков и новия словенец. В състава им се върнаха Братоев и Салпаров, което подвигна доста класата им.

Това, което им липсва обаче е на страната на Хебър. Да не забравяме, че домакини сме ние. Тази мощна аудитория е огромен коз за момчетата на Атанас Петров.

Освен това нашите са по-сработения все още отбор. Чисто психически Хебър има преимущество и поради успеха над Нефтохимик преди 2 месеца в същата зала.

Ясно е, че гостите ще разчитат на самостоятелната класа на 2-3-ма от състезателите си, които да ги извадят в сложните момента. Дали обаче ще се получ ще се види в хода на мача. Хебър играе солидно в екипен проект, само че съшо има своите класни реализатори.

Ако Ляфтов има ден като вчерашния и началният му удар влиза по същия метод, бургазлии не ги чака нищо положително, съобщи с усмивка Васил Кънов.

Той въпреки всичко добави, че това е край и всичко може да се случи.

В такива мачове дребните елементи нормално вземат решение кой ще победи. Моята е прогноза е за дълъг дуел и последна победа за Хебър с 3:2, предвижда пазарджишката волейболна легенда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР