Пазарът на криптовалути преживя необичаен скок в стойността на Book

...
Пазарът на криптовалути преживя необичаен скок в стойността на Book
Коментари Харесай

Крипто трейдър превърна инвестиция от $9,000 в $123,000 – ето как

Пазарът на криптовалути претърпя необикновен скок в цената на Book of Meme (BOME), криптовалута, въодушевена от меме, като единствено за 24 часа цената ѝ скочи с над 3,000%.

Това удивително нарастване на цената изтласка цифровия актив в светлината на прожекторите, привличайки както опитни търговци, по този начин и нови участници.

Началото на BOME

BOME, замислена от известния крипто актьор Darkfarms, се впусна в задачата да сътвори непрекъснато цифрово вместилище за мемета с предварителната си продажба, почнала на 10 март. В отклоняване от стандартните продажби на токени, BOME избра неповторим метод, при който бяха избрани закрепени цени. Разпределението на токените на BOME се основаваше на пропорционалния принос на SOL , родната криптовалута на блокчейна Solana, от страна на всеки участник.

Събитието за предварителна продажба надвиши всички упования, натрупвайки над 10,131 SOL, което е съвсем два пъти повече от в началото плануванаъа сума. Репутацията на Darkfarms, подсилена от предходни приноси към меме монетата Pepe посредством серии от незаменяеми токени (NFT) като SMOWL, безспорно изигра забележителна роля за привличането на вложители към плана.

Бърза облага

Още първоначално крипто търговец, разпознал опцията, предоставена от бързото издигане на BOME, стратегически влага 50 SOL по време на събитието за предварителна продажба, на обща стойност почти $9,000. В рамките на 14 часа търговецът се възползва от експоненциалното повишаване на цената на BOME, като продаде разпределените му 170.25 милиона BOME за впечатляващите 767 SOL токена. Тази проницателна маневра докара до забележителна облага от 717 SOL, равняваща се на над $123,000.

Успехът на предварителна продажба на BOME акцентира възходящата пресечна точка сред криптовалутата и меме културата.

Darkfarms планува BOME като многостранна платформа, която включва постоянно обновено цифрово списание, принадлежности за основаване на мемета и изчерпателна библиотека от мемета, категоризирани под лиценза Creative Commons Zero (CC0). Чрез блокчейн технологията BOME има за цел да сътвори децентрализирана екосистема, която да възхвалява и съхранява същността на интернет културата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР