Пайовете имат силата да ни накарат да забравим всичките си

...
Пайовете имат силата да ни накарат да забравим всичките си
Коментари Харесай

Пригответе си ябълков пай в 4 лесни стъпки

Пайовете имат силата да ни накарат да забравим всичките си неприятности и болки. Те сгряват сърцата ни и могат да запълнят стомасите ни по допустимо най-удовлетворяващия метод. Пайовете могат да бъдат от доста разновидности, в това число пайове с тиква и банофе, които са идеални за хора, които обожават десертите, и пикантни пайове като пастирски къс и печена картофена баница.

Един подобен необикновено известен и обичан на всички времена къс е ябълковият къс. Твърди се, че ябълковият къс произлиза от Англия и нормално се сервира с разрушена сметана или сладолед. Вижте рецептата, дадена по-долу, с цел да извършите този вкусен къс вкъщи единствено с 4 елементарни стъпки.
 Вегетариански къс, който да си създадем вкъщи Вегетариански къс, който да си създадем вкъщи
Скоро не бяхме споделяли вегетарианска рецепта, само че ето, че е време това да се промени. В тази публикация ще ви дадем рецепта за вегетарианс...

Стъпка 1

Смесете дружно ½ чаша бяла захар, ½ чаша кафява захар, 2 ½ супени лъжици рафинирано брашно, 1 ч. Л. Смляна канела, ¼ ч. Л. Смляно индийско орехче и ¼ ч. Л. Смлян джинджифил в купа.

Стъпка 2

Вземете 6 чаши белени и нарязани тръпчиви ябълки и ги смесете с 1 супена лъжица лимонен сок. Към това прибавете захарната примес и разбъркайте добре.
 Най-вкусният и ЛЕСЕН къс без печене Най-вкусният и ЛЕСЕН къс без печене
Печенето на сладкиши, бъркането на платове и всевъзможни други трудоемки неща от край време са досадни за домакините. Освен, че изискват п...

Стъпка 3

Направете тестото за къс, като комбинирате 2 чаши рафинирано брашно, 2 ч. л. Захар, 1 чаша масло и ½ чаша заквасена сметана в купа. Приберете в хладилника за един час. Вземете едната половина от тестото и го разточете върху леко набрашнена повърхнина. Разточете фино тесто, тъй че да се побере във формата за къс като краищата излизат с по няколко сантиметра.

Стъпка 4

Поставете тестото върху 9-инчова форма за къс и поставете нарязаните ябълки от горната страна. Вземете другата половина от тестото и го разточете плоско. Поставете това върху ябълките. Използвайте палеца и пръстите си, с цел да притиснете този пласт надолу и да го запечатате. Леко нанесете примес от 1 яйчен жълтък и 1 супена лъжица сметана върху горния пласт на тестото. Направете четири прореза в пласта с нож и печете на 180 градуса по Целзий за 40 минути.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР