Павел Грудинин в совхоза Ленин“ Снимка: РИА Новости“Безпартийният кандидат на

...
Павел Грудинин в совхоза Ленин“ Снимка: РИА Новости“Безпартийният кандидат на
Коментари Харесай

Кандидатът на комунистите Грудинин бил тайно оръжие на Путин

Павел Грудинин в совхоза „ Ленин “ Снимка: РИА „ Новости “

Безпартийният претендент на комунистите за президент на Русия Павел Грудинин бил скрито оръжие на Владимир Путин, пишат съветски коментатори. Вестник „ Московския комсомолец “ дефинира като „ спецоперация на Кремъл “ отхвърли на комунистическия водач Генадий Зюганов да се кандидатира. Изданието вижда съвпадане на разнообразни ползи. Първо, Владимир Путин се стреми да бъде определен като „ самостоятелен претендент “ с най-малко 70% от гласовете. Но с цел да бъде изборът му безапелационен, би трябвало най-малко 70% от руснаците да гласоподават. В момента едвам 60% показват предпочитание да пуснат бюлетина на 18 март 2018 година
Директорът на совхоза „ Ленин “ Павел Грудинин може да активизира масата апатични симпатизанти на комунистите, която се е уморила от поддръжката за неизбираемия безконечен кандидат-президент Зюганов. Самият Зюганов сподели, че е болен и по тази причина отстъпва надпреварата на Грудинин, само че съгласно вестника той се е тормозил, че за първи път може да се окаже трети и да остане зад претендента на националистите Владимир Жириновски. Освен това издигането на безпартийния Грудинин няма да провокира разбъркване по върховете на КПРФ и няма да заплаши водачеството на Зюганов. Но то " би трябвало да внесе конспирация в акцията и да увеличи изборната интензивност на руснаците до плануваните от Кремъл 68-70% ", изяснява изданието. Това е " спецоперация " в стила на Путин: " тъкмо, мълниеносно и никой да не разбере "
„ Основният претендент “ (Путин) бе подсилен публично през уикенда от ръководещата партия „ Единна Русия “, ръководена от премиера Дмитрий Медведев. Освен нея и социалдемократическата партия на Сергей Миронов „ Справедлива Русия “обяви, че няма да издига претендент и ще застане зад Путин.
Главният опозиционер Алексей Навални подаде през вчерашния ден документи в Централната изборна комисия за регистрация като кандидат-президент. Той сподели пред публицисти и симпатизанти, че или ще го записват, или основаната от него през годината кандидатска инфраструктура ще работи за протест на изборите и намаляване на изборната интензивност.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР