Паулина от Игри на волята е безспорно една от най-сексапилните

...
Паулина от Игри на волята е безспорно една от най-сексапилните
Коментари Харесай

Еротика и много провокация: Паулина от "Игри на волята" се съблече чисто гола

Паулина от " Игри на волята " е несъмнено една от най-сексапилните мацки в предаването тази година. Нейната харизма обаче си проличава и с помощта на нещо по-различно от качествата ѝ, които демонстрира на арената. Известно е, че Поли в живота има музикална кариера, която сигурно в този момент ще има даже по-сериозен подтик, с помощта на " Игри на волята ". 

23-годишната хубавица обаче има няколко преимущества, които несъмнено са плюс за нея - благ глас и секси тяло. Именно тези сочни извивки тя демонстрира в новото си видео, което е в дует с Марсо от Murdaboyz. Дуетът им носи заглавието " Моля те стой ", а клипът към този момент се радва на значителен интерес и е в трендинг класациите.

Виж още: Задава ли се женитба №3 или към този момент се е случила?! Мария се похвали със сериозен пръстен и послание 

Над 200 хиляди гледания за дни са натрупали с парчето, а пред камерата Поли се разсъблича и оставя много малко на въображението, като театралничи за фрагменти под душа. Тя обаче съблазнява освен с визия, само че и с много сексапилно пеене. " Песента е топ " и " Марсо тук е гальовен романтик. Уважение за труда и песента ", " Уау …. On replay.. стахотна

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР