Пътят към сърцето на мъжете не минава през стомаха, а

...
Пътят към сърцето на мъжете не минава през стомаха, а
Коментари Харесай

Какво казват (и мислят) мъжете

Пътят към сърцето на мъжете не минава през стомаха, а през главата. Основното е да се научите да разбирате техните мисли и стремежи.

 infomax-logo-50-15-HW

… обичам да се гушкам

Обичам да се гушкам, нормално е обикновено. Дори най-бруталният и недопечен моторист или шеф на огромна компания, или в краен случай армейски военачалник – всички те от време на време обичат да се усещат като котенца и да се свиват на коленете на обичаната си жена, даже в случай че единствено главата им пасва коленете. Не обръщайте внимание на детайлите, всеки има потребност от деликатност, в това число и мъжете. Силните мъже също имат своите недостатъци.

Само не прекалявайте, даже най-запаленият романтик не обича да го назовават ​​„ моето момче “, мъжът въпреки всичко би трябвало да си остане мъж. Оставете „ момчетата “ на майките.

… не одобрявам грима на дамите

Не кой да е, несъмнено. Да гледаш добре поддържана хубавица и да не предполагаш, че има най-малко грам козметика, е чудесно. Да бъдеш комплициран от чудотворната промяна на обичаната си от Пепеляшка в приказна принцеса е просто прелестно. Но, уви, когато се стигне до целувки, приказката свършва: надали някой ще хареса усета на декор дьо загар и червило в устата си. И тогава, почтено казано, мъжете обичат естествеността. Трудно е за поверие, само че пижамата и рошавата коса харесват на избраника ви доста повече от впечатляващ пласт грим.

… също изпитват напън по отношение на брака

Техните баби и дядовци, също като вашите, желаят „ могат да гледат своите правнуци “, а родителите им мечтаят „ да се пенсионират и да се посветят на внуците си “. И, повярвайте ми, това потиска мъжете не по-малко от нас, изключително в случай че сватбата не е включена в непосредствените проекти. Съгласете се, бракът в името на брака е доста по-малко трогателен развой от брака по обич и взаимно предпочитание.

Какво споделят (и мислят) мъжете

…мислят, че са страхотни в леглото

Като деца са били научени, че увереността е ключът към триумфа. Моля дами, не ги разубеждавайте. Много по-лесно е да научите всички тънкости на уверения мъж. Освен това, с цялото външно самочувствие, мъжете от време на време са доста по-несигурни от нас: „ Хареса ли й? “, „ Успях ли да й угодя? “, „ Защо не стене? “, „ Тя не ме харесва?! “. Не унищожавайте непосредствено неговия нежен свят, тъй като като цяло постоянно можете да намерите заобиколни решения. Е, или нов сътрудник.

… не обичам сутринта след мимолетнa нощ

Главата ме боли, съвестта ми като цяло още спи и още повече, че нямам сили да приказвам. Така че, дами, нашият съвет към вас е да не се надявате на нищо повече от закуска с бъркани яйца и чаша кафе. Всичко останало е от сферата на фантазията. Нека бъдем почтени, не всички връзки стартират с леглото и в случай че към този момент сте имали премеждие, тогава бъдете подготвени за обстоятелството, че няма да бъдете отведени в гражданското нито на следващия ден, нито вдругиден, нито даже месец по късно. Така че се насладете оптимално на вашето самотно пробуждане и приятни мемоари.

… мисля, че всичко е обвързвано с Постановление на Министерски съвет

Тези три букви са по-лоши от нуклеарна война за всеки мъж. Какво може да е по-лошо, когато вие сте безусловно отговорен за всичко и няма късмет за амнистия?

Уви, за наше злощастие, безусловно откровено, без изключение, всички мъже имат вяра: всичките ни проблеми са единствено заради менструацията, възмущение, яд, неочаквани сълзи … Да, всичко това сигурно се дължи на тази доста нещастна седмица. Между другото, главоболие (или друго) също се случва единствено по време на Постановление на Министерски съвет и в никакъв случай повече. Ние не се разболяваме, ние сме роботи, чиято стратегия се проваля един път месечно. И какво костват тези сюрпризирани очи: „ Защо те боли стомахът, нали менструацията ти е свършила преди две седмици! “

Какво споделят (и мислят) мъжете

… обичам да пазаря

Шопинг лечението не е единствено женска волност, тя е тип психически унисекс. Така че не се изненадвайте, когато срещнете вашия човек със 100 торби. Но, за бога, не го карайте да върви с вас на пазар – да гледате по какъв начин някой сменя безпределно тоалети, които най-вероятно му наподобяват безусловно идентични, е изцяло отвратително! Още по-добре, вземете другарка със себе си.

… мисля, че интимния акт под душа е надценен

Единственото, за което мислят, е по какъв начин да не паднат и да си счупят вратовете дружно с вас. Обзалагаме се, че и вие ще се замислите, щом първите водни струи ви облеят от глава до пети. Освен това, в случай че вашият сътрудник е експерт в този въпрос, има всички шансове първо да замръзнете и по-късно да настинете. Отидете в топлото и уютно легло. Резервен вид – на килима. Е, добре, в най-крайния случай – на масата.

… не обичам да слушам за предходната ти връзка

Този проблем е настоящ без значение от пола, възрастта и сериозността на връзката. Ако продължавате да мислите за някогашния си другар със или без причина, тогава вашият сегашен сътрудник може да бъде сигурен, че предходната връзка към момента не е приключена, най-малко на психическо равнище.

Какво споделят (и мислят) мъжете

… мечтае да му съчувствате

Винаги е изтощен (дори да е направил по-малко от вас), има проблеми в работата, афектиран е от шефа си, не е взел бонус, има леке ​​на ризата си, всички хора са копелета, има главоболие. От всички тези ужасни събития, надвиснали над обичания човек, единствено едно нещо може да го избави – вие или по-скоро вашето откровено състрадание. Повярвайте ми, за него пъпка на челото е напълно друго от това, което е за нас. Докато търсим  коректор, мъжът ще обмисли проекта на погребението си до най-малкия подробност.

Между другото, психолозите споделят, че щом мъжът стартира да се оплаква от живота, болката, умората и ухапването от комар – свършено е! Следващата стъпка е щастливата обич. И всичко това, тъй като мъжките недоволства са най-високата степен на доверие.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР