Пътят към европейското бъдеще на България минава през борбата с

...
Пътят към европейското бъдеще на България минава през борбата с
Коментари Харесай

Денков се похвали как борим корупцията, свързана с Русия

" Пътят към европейското бъдеще на България минава през битката с корупцията, а корупцията в България е обвързвана с Русия. "
Прочетете още
Това съобщи министър председателят в оставка акад. Николай Денков на среща с групата на посланиците от страните членки на Европейски Съюз, Представителството на Европейската комисия (ЕК) и посланиците на Англия, Украйна и Съединени американски щати у нас. Информация за срещата бе оповестена от пресцентъра на Министерския съвет (МС).

Денков посочи, че с помощта на взаимните дипломатически старания страната ни е призната отчасти в Шенгенското пространство и отбелязва прогрес по пътя към Еврозоната. Той се похвали със свършеното по време на мандата на ръководеното от него държавно управление, като акцентира на измененията в Конституцията, част от които дават опция основният прокурор да бъде разследван. Николай Денков описа на посланиците и за подадения от него сигнал до ad hoc прокурора Даниела Талева по случая с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който предходната седмица подаде оставка и разгласи, че напуска системата на Министерство на вътрешните работи, а ден по-късно я отдръпна и се оплака, че му е бил оказан напън

Премиерът в оставка сподели още пред дипломатите, че страната ни се възстановява, само че все още има потребност от доста промени. " Ние сме европейци и като политици ще продължим да работим за европейското бъдеше на България ", уточни той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР