Пътуващите с влакове във Великобритания бяха предупредени, че ще бъдат

...
Пътуващите с влакове във Великобритания бяха предупредени, че ще бъдат
Коментари Харесай

Железопътните работници във Великобритания се вдигнаха на стачка

Пътуващите с влакове във Англия бяха предизвестени, че ще бъдат застрашени от " обилни разстройства " през днешния ден, откакто протестни дейности на железопътните служащи провокираха нарушавания на транспортните услуги през вчерашния ден, съобщи ДПА.

" СкотРейл " вкара услуга за лимитирано обслужване на 20 август заради стачните дейности на членовете на профсъюза на железничарите, моряците и транспортните служащи от " Нетуърк рейл ", които напуснаха работните си места в резултат на дълготраен спор за заплащането, работните места и изискванията на труд.

Акцията през вчерашния ден се организира откакто служащите излязоха на митинг в четвъртък. Работниците от " СкотРейл " не вземат участие в разногласието, само че компанията съобщи, че той ще има сериозен резултат върху способността на железопътния оператор да дава услуги, защото в стачните дейности на профсъюза вземат участие служащи на " Нетуърк рейл " в Шотландия.
 Увеличават се задграничните служащи във Англия
Увеличават се задграничните служащи във Англия

Повечето новодошли са от страни отвън Европейски Съюз

Дейвид Симпсън, шеф по даването на услуги на " СкотРейл ", съобщи: " Много тъпо е да се следят толкоз необятно публикувани разстройства в цялата железопътна мрежа на Англия и знаем, че това ще бъде разочароващо за клиентите на " СкотРейл ".

" Той предизвести, че през днешния ден ще има " обилни разстройства " заради повторното отваряне на сигналните кутии на " Нетуърк рейл " по друго време денем след стачните дейности през вчерашния ден. Компанията съобщи, че заради тази причина даването на услуги ще стартира по-късно от нормалното.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР