Пътуването до далечни и екзотични дестинации започва своето триумфално завръщане,

...
Пътуването до далечни и екзотични дестинации започва своето триумфално завръщане,
Коментари Харесай

За първи път летим директно до Занзибар. При това за Свети Валентин!


Пътуването до далечни и екзотични дестинации стартира своето триумфално завръщане, освен това с толкоз екстри за сигурност и успокоение, че е в действителност мъчно да устоите на изкушението.

Вече можете да резервирате слънчево бягство на екзотичния остров Занзибар за Свети Валентин през 2021 година, като при започване на февруари 2021 година от България ще излетят първите чартърни полети, които ще ви отведат до танзанийското парче от парадайса непосредствено, без нормалното прекачване по други интернационалните летища.

Само няколко часа на борда и ще вдишате топлия тропически въздух на острова. За пътешестване до Занзибар за момента няма условие за негативен PCR тест или карантина, а цените са в действителност положителни, що се отнася до съотношението цена - качество. Нужен ви е единствено интернационален паспорт, а визата се издава на място при идване.

 Снимка: iStock by Getty Images

Какво може да вършиме на остров Занзибар

Можете да изберете комплекси с all inclusive или единствено със закуска (за да изследвате сами кулинарната сцена на Занзибар, която включва и такива сантиментални заведения като ресторант на канара в морето).

- плажовете са със дребен бял пясък, водата е кристално чиста и нереално синя, а поклащащите се над вашето плажно бунгало палми ви припомнят, че животът в действителност е прелестен.

 Снимка: iStock by Getty Images

Тук няма да имате време да скучаете - можете да изследвате острова с неговите екзотични пазари за подправки и плодове, с родната къща на Фреди Меркюри и пъстрите села, в които живеят едни от най-дружелюбните локални по света. Столицата на острова Стоун Таун е лабиринт от криволичещи павирани улички, където зад всеки завой ви чака следващата " занзибарска врата " - цветна и украсена с богати орнаменти врата, типична за острова.

 Снимка: iStock by Getty Images

Можете да нахлузите маска и шнорхел и да проучите богатите на корали и рибки рифове, които са като същински аквариум! Можете също да отплавате с лодка към Затворническия остров или да прекарате ден в единствения народен парк на острова, чийто знак са червеноносите маймуни.

 Снимка: iStock by Getty Images
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР