Пациенти, които са се ваксинирали с ваксината на компанията AstraZeneca,

...
Пациенти, които са се ваксинирали с ваксината на компанията AstraZeneca,
Коментари Харесай

Паник атаки и страх: Масово ваксинирани с AstraZeneca звънят в Спешното

Пациенти, които са се ваксинирали с имунизацията на компанията AstraZeneca, са звънели в Спешното поделение със съществени паник офанзиви. Това заяви доктор Десислава Кателиева от Националната асоциация на работещите в незабавната здравна помощ.

" Те идват с паник офанзиви, а не са заболели, само че се боязън уват. В множеството случаи имунизацията не е причина за разболяване, за загиване. Ваксината в целия свят избавя човешки животи. Така че, хората би трябвало да се имунизират, само че да са тествани преди този момент, че са здрави ". Това съобщи пред БНР незабавният доктор.

" НЗОК би трябвало да премисли политиката си и да откри метод посредством клинична пътека да могат да се хоспитализират бързо и пациентите с двустранна бронхопневмония, които са със признаците на COVID-19, само че са с негативен PCR тест, както и негативен антигенен тест, тъй като в този момент те не могат да се хоспитализират в болница в Коронавирус отделенията, а такива случаи има десетки ", разяснява експертът.

" Ние не можем с часове да хоспитализираме тези пациенти, същият проблем е и при персоналните лекари, които също не могат да лекуват тези пациенти, които им ги връщат в къщи, а те не могат да се лекуват при домашни условия, тъй като се нуждаят от венозни антибиотици, те имат дихателна непълнота ", приключи доктор Десислава Кателиева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР