Пътниците от автобуса от Лондон, за шофьора на който имаше

...
Пътниците от автобуса от Лондон, за шофьора на който имаше
Коментари Харесай

Пътниците от злополучния български рейс с пияния шофьор най-накрая се прибраха от Лондон

Пътниците от рейса от Лондон, за водача на който имаше подозрения, че е пийнал, се прибраха наред у нас. Още преди да тръгнат, на автогара „ Виктория ” българите подават сигнал в полицията, че единият водач е пийнал. 

„ Тестваха ги, не видяхме тестът, само че служителят на реда сподели, че е пийнал и не би трябвало да кара ”, споделя пред bTV Благовест Тодоров.

Той поема навигацията в свои ръце. Не се отделя от единственият кадърен за шофиране лидер, прави му кафета, поддържа диалог. И следи да съблюдава часовете зад кормилото. Докато единият водач имал единствено няколко къси благоприятни условия за сънливост, другият спал откъм гърба в рейса, написа Блиц.

В Германия се качва и новата счита от други двама водачи. Там пък провокиралият абсурда в Лондон техен сътрудник слязъл.

Пътниците са безапелационни, че в случай че не са били подали сигнал, евентуално пийналият водач е щял да седне зад кормилото в даден миг.

От Министерството на превоза обявиха, че са създали инспекция на документите на двамата водачи. Всичко било изрядно. Спазени били условията за отмора.

От компанията транспортьор през вчерашния ден обявиха, че пияният техен чиновник се е прибирал като пасажер. Днес обаче отхвърлят коментар. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР