Пътници ежедневно са подложени на кошмарно пътуване с автобуси, които

...
Пътници ежедневно са подложени на кошмарно пътуване с автобуси, които
Коментари Харесай

Кошмарно пътуване по линията Русе - Щръклево

Пътници всекидневно са подложени на кошмарно пътешестване с рейсове, които нямат нито прозорци, нито климатик

Другите проблеми са неверно издадените билети съгласно маршрута на пътешестване, неверни дати, неверни часове, отвод от издаване на билет за дете с понижение. Друг огромен проблем е, че от месеци разписанието е орязано и няма задоволително курсове, които да са комфортни за хората.

Сигнал за това е изпратен в платформата на и е ориентиран към администрацията на Община Русе.

"Този сигнал е обвързван с публичния транспорт на пасажери по линията Русе - Щръклево от регионалната транспортна скица на Област Русе от квотата на Община Русе.

Пиша Ви по отношение на това, че от няколко месеца компанията транспортьор непрекъснато нарушава одобреното маршрутно разписание с часове на потегляне от гр. Русе и от с. Щръклево. Също по този начин някои от рейсовете не разполагат нито с прозорци, нито с климатик и пътуването в най-топлите часове от деня е кошмарно. Друг проблем е неверно издадените билети съгласно маршрута на пътешестване, неверни дати, неверни часове, отвод от издаване на билет за дете с понижение.

Друг огромен проблем е, че от месеци разписанието е орязано и няма задоволително курсове, които да са комфортни за хората.

Например в делник курсът в 20:00 часа от Русе липсва, както и в празник липсват 19:00 часа и 20:00 часа, които са доста значими за работещите. Като цяло празничното разписание е извънредно незадоволяващо потребностите на село Щръклево, поради неговото непрекъснато увеличаващо се население. Този проблем с разписанието се задълбочи и заради обстоятелството, че от 1.04.22 година Община Иваново отхвърли да извършва своята квота за публичен транспорт на пасажери, което в допълнение затрудни напредването, и хората са изправени пред неспособност от това да вървят в точния момент на работа и да се прибират.

Много апелирам за по-строг надзор от страна на Община Русе върху осъществяването на публичния транспорт, да се вземат ограничения във връзка с нарушаванията, които се правят от страна на компанията "Метеор АД ", и в най-кратък период Община Русе да възвърне цялостното одобрено разписание от нейната квота по линията Русе - Щръклево.

Също по този начин Община Русе да уведоми регионалния шеф на Област Русе за неналичието на курсове от страна на Община Иваново и да се търси в допълнение решение, което да е от изгода на жителите и гостите на с. Щръклево. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР