Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по високите

...
Пътните настилки са предимно сухи, на места мокри, по високите
Коментари Харесай

АПИ с актуална информация за пътната обстановка

Пътните настилки са най-вече сухи, тук-там мокри, по високите и усойни места са вероятни заледявания, като пътищата са обработени и проходими при зимни условия. Това оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура " по отношение на пътната конюнктура в страната към 17:30 часа.

Оттам допълват, че дъжд вали в областите Варна, Търговище, Разград, Ямбол, Хасково, Бургас, Сливен, в региона на Каспичан, Нови  пазар и Изгрев (обл.Шумен).

В областите Търговище, Габрово и в регионите на Троянски проход и Шипково-Рибарица (обл. Ловеч), Сливен, Котел и Твърдица (обл. Сливен), проход Шипка и проход Република, Елена-Твърдица (обл. Велико Търново) вали сняг.

Температурите са в интервала от -6°С до +11°С. Вятър духа в цялата страна.

Според прогнозата на НИМХ през идващото денонощие облачността ще е по-често забележителна и на доста места ще превали, най-вече слаб сняг.  Вятърът ще отслабне, само че в Източна България ще се задържи сдържан, от север-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, а оптималните - сред 2° и 7°. В София минимална температура към минус 2°, оптималната - към 2°.

Подробната информация за ситуацията по пътищата у нас можете да видите

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР