Пътник на самолет Jet 2, който малтретира екипажа и след

...
Пътник на самолет Jet 2, който малтретира екипажа и след
Коментари Харесай

Пиян пътник на Jet2, който малтретира екипажа и след това се преструва, че спи на седалката, е вкаран в затвора

Пътник на аероплан Jet 2, който малтретира екипажа и по-късно се преструва, че спи, е наказан на 27 месеца затвор за шокиращите си дейности държание.

36-годишният Кийрън Джордан към този момент беше пийнал, когато се качи на полета за Турция от летище Лийдс Брадфорд на 20 май 2022 година Кралският съд в Лийдс разбра, че той е тръгнал по пътеката, с цел да изиска възобновяване на сумата за закъснение. Персоналът на борда на самолета беше заставен да се обади на полицията, откакто той и приятелите му провокираха спиране на полета. Полицаите го разкрили да се свлича на седалката си със слънчеви очила, до момента в който се опитвал да симулира, че спи.

Джордан изричаше думите си и повтаряше, че не е схванал, когато служителите на реда му споделили да стане, сподели прокурорът Лидия Карол. Той продължаваше да пита какво е сбъркал, даже когато беше отхвърлен и арестуван. По-късно той отхвърли да е заплашил аероплан, само че призна, че е бил пийнал на аероплан. Джордан също призна за други закононарушения, в това число действителна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР