"Пътна полиция" Видин инициира срещи с институциите, които стопанисват пътната

...
"Пътна полиция" Видин инициира срещи с институциите, които стопанисват пътната
Коментари Харесай

Пътна полиция организира почистването и поддържането на пътищата във Видинско

"Пътна полиция " Видин инициира срещи с институциите, които стопанисват пътната мрежа в района, научи организация BulNews. Целта е да се набележат ограничения за подготовянето ѝ за есенно-зимния сезон.
"Да организираме дружно с тях почистването на пътищата, привеждането им за зимни условия, да могат да се употребяват обикновено. Да се основат условия за тежкотоварното придвижване. Характерно за нашия район е, че е с извънредно натоварено тежкотоварно придвижване. От началото на годината имаме 5 починали в резултат на пътно-транспортни катастрофи. В това отношение в народен мащаб стоим добре. Ранените са по-малко в съпоставяне със същия интервал на предходната година, само че това не би трябвало да ни успокоява, належащо е тази наклонност да се поддържа ", изясни гл. контрольор Владимир Герасимов, шеф на Сектор "Пътна полиция " Видин.
От първи ноември стартира обичайна акция "Зима " на територията на цялата страна. Пътна полиция ще следи за подготовката на колите за придвижване при зимни условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР