Пастир е починал след побой, нанесен му след скандал за

...
Пастир е починал след побой, нанесен му след скандал за
Коментари Харесай

Пребиха до смърт пастир заради цигара

Пастир е умрял след побой, нанесен му след скандал за цигари, заяви окръжният прокурор на Варна Красимир Конов, заяви varna24.bg.

Убийството е осъществено на 17 май тази година призори в кошара покрай гората на село Горен чифлик. 47-годишният овчар Ахмед А. бил нает от Дончо да пасе стадото на татко му преди десетина дни. Убитият бил от добричко село и постоянно се хващал на работа като овчар.

На 16 май вечерта Дончо работел с другари в гората на село Горен чифлик, където изграждали подслон. След свършената работа мъжете пили алкохол. След като си тръгнали по домовете, Дончо решил да преспи в постройката, направена от татко му до кошарата в гората.

Ахмед видял Дончо и му изискал цигари. Това ядосало пийналия мъж, който взел едно дърво и почнал да нанася удари по ръцете и тялото на пастира. След това се прибрал в постройката и се наспал. Когато трезвен, видял положението на Ахмед и повикал незабавна помощ. Лекарите открили единствено гибелта на 47-годишиния овчар, който имал кръвонасядания по ръцете и тялото от побоя. Разследващите намерили на мястото и дървото, с което Ахмед бил пребит.

Първоначално Дончо развил пред проверяващите своя защитна версия, само че по-късно направил самопризнания.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на Дончо Д.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР