Паскал се издирва от месеци след акцията в митниците през

...
Паскал се издирва от месеци след акцията в митниците през
Коментари Харесай

Паскал не бил избягал, лекувал се в Сърбия, твърди адвокатът му

Паскал се търси от месеци след акцията в митниците през април

Никола Николов-Паскал е арестуван в петък в сръбската столица Белград. Наложен му е 18-дневен арест от съд в Сърбия. Сега следва прокуратурата да изпрати документи за екстрадицията му, а по-късно въпросът да се реши от сръбския съд и министър на правораздаването.

Паскал се търси от месеци след акцията в митниците през април. Той е апетитен за контрабандист, само че против него през годините не е имало каузи. Той е упрекнат за участник в незаконна група дружно с татко и наследник Марин и Стефан Димитров, някогашната шефка на митниците, Петя Банкова, някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и някогашният началник на „ Гранична полиция “ Петър Субев.

Адвокатката на Николов Галя Гълъбова изясни, че той е бил на лекуване в Сърбия. " Г-н Николов е арестуван в петък следобяд в Сърбия, в Белград, където той се намира на лекуване и има здравна документи. Тя ще бъде показана и пред българските и сръбските проверяващи органи. В момента е даден период на България да показа документи въз основа, на които се прави настояването за екстрадиция. Доколкото ми е известно, това е 18-дневен период ", сподели тя, представена от Нова ТВ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР