Първото зимно попълнение на ЦСКА - Улаус Скаршем, изрази огромното

...
Първото зимно попълнение на ЦСКА - Улаус Скаршем, изрази огромното
Коментари Харесай

Скаршем е силно впечатлен от публиката на ЦСКА, иска да зарадва армейците с титла

Първото зимно попълнение на ЦСКА - Улаус Скаршем, изрази голямото си неспокойствие от това, че ще играе пред гореща аудитория като тази на " армейците ". Халфът даде обещание оптимално разпределяне във всеки мач за столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" Разбрах, че с Левски и Лудогорец са огромни съперничества, и това ми харесва. Обичам да играя във значими мачове, когато почитателите поддържат бясно и атмосферата е страхотна. Знам, че последователите на ЦСКА основават невероятна атмосфера, и нямам самообладание да играя за тях. Надявам се да им дам мотиви да честват.

Разбира се, че съм гледал клипове с тях в интернет. Никога не съм виждал нищо сходно. Щастлив съм, че ще чувствам такава поддръжка зад тила си, и желая да им благодаря за топлото посрещане. Ще направя всичко, което мога, с цел да ги зарадваме с една или повече трофеи, до момента в който съм тук.

Аз съм футболист, който играе със сърцето си, и постоянно ще давам 100 % от себе си за този необикновен клуб ", съобщи Скаршем.
 Официално: Браян Морено има нов тим
Официално: Браян Морено има нов тим

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР