Първото специализирано заведение за вурстове с красноречивото име Wurststrase отвори

...
Първото специализирано заведение за вурстове с красноречивото име Wurststrase отвори
Коментари Харесай

НЕ! Wurststrase без бели вурстове и с над виенски цени

Първото профилирано заведение за колбаси с красноречивото име Wurststrase отвори в границите на известната сладкарница Гозба в центъра на София и незабавно учуди ценителите. Причината е неналичието на фамозните бели колбаси освен в наличност, а даже и в дъската с вариантите в менюто до шублера. Няма ги и още много типове наденички.

 

Това е непростителен пропуск, който няма по какъв начин да бъде извинен. Цените на останалите, не доста сортове наденички са прекомерно високи, изключително като за будка, която не предлага даже места за сядане, в случай че не броим два високи и неуместни железни стола на другата страна на тротоара пред нея.

 

Най-дребните и най-евтините са 4, а множеството са от 7 до 10 лева, като са от хипермаркетни пликове, не са правени на място, което би оправдало ненапълно сходна стойност и би подсигурило най-малко някакво качество.  Пържените картофи за гарнитура в другите им типове са от 6 до 10 лв., а са ужасяващи по качество и в прекомерно малко количество.

 

Бирата от 7 до 10 лв. за наливна и то дребна не е също другарска по цена. Така комплектът от 20-ина лв. за вурстче, мъничко пържени картофи и неголяма бира на крайник граничи с наглостта. Във Виена същото излиза много по-евтино.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР