Първото си участие на Пирин фолк Сашка Васева прави още

...
Първото си участие на Пирин фолк Сашка Васева прави още
Коментари Харесай

Голяма новина за Сашка Васева

Първото си присъединяване на " Пирин фолк " Сашка Васева прави още през далечната 1994 година, когато е старта на кариерата й, когато е и основаването на състезанието. Именно на тази сцена тя показва за първи път и някои от най-емблематичните си песни като " Не мога да те не помни, Георги "  (1995), " Зелените очи "  (1997), " Македонка "  (1997) и още доста. Последната й поява там пък бе през 2017 година

" С доста обич пристигам на " Пирин Фолк ". Прибрах се в България особено поради юбилейното издание на фестивала. Вълнувам се и съм щастлива, че ще бъда още веднъж в Летния спектакъл, покрай публиката и почитателите си ", не крие насладата си Васева.

Както към този момент е извесно, на 26 август ще се организира шестото издание на Детския Пирин Фолк, на който специфични гост-изпълнители ще бъдат още: Лия, Георги Гоцев, Невена Цонева и Васко Лазаров.

На идващия 27 август на сцената ще се качат Наум Петрески и Зуица Лазова, Ива и Велислава Костадинови и Илия Луков. А на 28 август като гост-изпълнители ще се изявят: Глория, Севдалина и Валентин Спасови, Володя Стоянов.

 undefined

Почитателите на македонската ария, които нямат опция да участват в Летния спектакъл, ще могат да проследят трите фестивални вечери по 5 /пет/ малките екрани, 1 радиостанция, както и онлайн в формалните страници на Фен Фолк ТВ в YouTube и Фейсбук с начален час 20:45.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР