Първото опасно вълнение за тази зима в Калифорния нанесе поражения

...
Първото опасно вълнение за тази зима в Калифорния нанесе поражения
Коментари Харесай

Опасно вълнение нанесе щети в Калифорния

Първото рисково неспокойствие за тази зима в Калифорния нанесе провали по крайбрежието на щата и настъпваща стихия наложи евакуации на фона на наводнения на плажове и крайбрежни пътища, съобщи Ти Си Ей в партньорство с ДПА.

На жителите на окръг Марин в регионите на Калес Пинос, Прадеро, Сиера, Онда Ресака, Рибера и Ембаркадеро, както и на Кале де Аройо, бе подредено краткотрайно да се изтеглят.

Поради висок риск от рисково неспокойствие и наводнения по крайбрежието нощес на евакуираните поданици беше казано да се насочат към Стинсън Бийч.

Окръг Санта Круз нощес издаде предизвестие за евакуация за крайбрежните региони поради наводнения, написа Българска телеграфна агенция.

В рамките на зоната за евакуация е и туристическата гореща точка, известна като Рио дел Мар Еспланада. В момента тя е наводнена с няколко сантиметра вода, заяви Калифорнийският пътен патрул и предизвести жителите да заобикалят региона и да не се пробват да минават през него.

Според предизвестието за заплаха от крайбрежни наводнения на Националната метеорологична работа за региона на Калифорнийския залив, огромни талази са предизвикали обилни наводнения на плажове и крайбрежните пътища. Вълните са донесли огромни количества парчета и са наложили затваряне на някои пътища.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР