Първото ново попълнение на - защитникът Ноа Сонко Сундберг, който

...
Първото ново попълнение на - защитникът Ноа Сонко Сундберг, който
Коментари Харесай

Ноа Сонко Сундберг с първо интервю: Посочи силните и слабите страни на Левски

Първото ново попълнение на - бранителят Ноа Сонко Сундберг, който още не е дебютирал за отбора, даде изявление пред " Левски ТВ ", в което разкри по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му на " Герена " през ноември 2021 година и уточни какви са първите му усещания от Станимир Стоилов, както и кои са мощните и слаби страни на тима:
" Чувствам се ужасно. Приятно сюрпризиран съм от атмосферата в клуба и съотборниците ми. Взех извънредно бързо решението да мина в Левски. Когато те потърси толкоз огромен клуб, не можеш да откажеш. Подписах контракт още през ноември. Срещнах се с треньора още тогава и бях доста впечатлен. Имах сложен интервал в последния ми клуб в Швеция, само че в този момент съм доста удовлетворен, че съм част от Левски ", съобщи първоначално централният бранител.

" Имам ужасно усещане за Станимир Стоилов. С него разбираме футбола по подобен метод, тъй че допускам, че ще имаме положително съгласие и се надявам, че ще реализираме доста триумфи. Не обичам да приказвам доста за себе си, тъй че ще би трябвало да почакате, с цел да разберете какви са мощните ми страни ".
" Не знаех доста за Левски преди да получа офертата. Бях чувал за срещите с Юргорден от Швеция, за последователите. Разбира се, по-късно ревизирах в интернет за историята на клуба и в този момент знам доста повече. Надявам се да направя почитателите на Левски щастливи ", добави гамбиецът.
" Изгледах едно полувреме от една контрола на Левски. Това не е задоволително, с цел да имам цялостна визия за тима, само че видях доста положителни неща, като контрола върху играта, владеенето на топката. Също по този начин видях, че имаме и проблеми, които са в завършващата фаза. Трябва да бъдем по-безкомпромисни в последната третина, да сътворяваме повече положения и да означаваме повече голове ".
" Изживяването на Купата на Африканските народи беше в действителност необикновено. Имахме някои страхотни моменти с тима, изключително на терена и мачовете, които изиграхме. Извън терена имахме проблеми с организацията ", приключи Ноа Сонко Сундберг, който стигна до 1/4-финалите на шампионата за Купата на Африка ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР